SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala Judoklubb
Välkommen till Uppsala Judoklubb!

UJK grundades 1958 och bedriver idag verksamhet för alla olika åldrar och nivåer. Klubben har idag ca 350 medlemmar med ett tjugotal tränare. De yngsta barnen som kämpar i vår träningslokal på Fyrishov i Uppsala är 4 år gamla, de äldsta motionärerna över 60 år. Vi erbjuder allt ifrån motions- och teknikjudo till tävlingsinriktad judo. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

 

Vill du bli medlem? Läs mer under Medlemsinfo

Nybörjarintag Våren 2023
2022-11-29 14:57

Vill du börja emd judo i vår? 

 

Vi har inte spikat tränignstiderna ännu men genom att fylla i intresseanmälen här nedan så ställer ni er i kö. Så fort schemat är klart får ni erbjudande om plats i den grupp som passar er bäst. 

 

Bli medlem

Uppsala Judo Cup 3/12
2022-10-28 13:56
Den 3 december är det dags för UJK:s populära  barntävling Uppsala Judo Cup igen! 
 

Tävlingen är en nybörjar och fortsättartävling för barn i kategorierna U9 till U15 (2016-2008) med högst halvgrönt bälte.  Vi kommer försöka, så långt det är möjligt att anpassa grupperna utifrån barnens tävlingsvana, bälte, vikt och ålder. Detta gör vi för att få jämnare matcher och en lagom utmaning för samtliga deltagare.

 

För mer info

Uppsala Judo Cup - Smoothcomp

 

OBS: Tävlande från UJK anmäler sig via länk som mailats ut alternativt via papperslappar i dojon. 

För utomstående klubbar är det anmälan i smoothcomp som gäller. 

Snart startar vi höstterminen!
2022-08-10 14:54

Vecka 34 drar vi igång judon igen (nybörjare börjar v35) 

 

Schema hittar ni här: Schema

Har ni frågor om vilka tider ni ska träna kan ni alltid maila till admin@uppsalajudo.se

 

Prenumerera på uppdateringar!
Om du vill prenumerera på uppdateringar från UJK, gå in på Nyhetssidan, klicka på RSS-symbolen och välj att prenumerera på nyhetsflödet. Om du vill prenumerera på flödet genom e-postprogrammet kan du använda denna direktlänk: http://uppsalajk.sportadmin.se/rss/?SID=21937.
 
Våra samarbetspartners