SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala Judoklubb
Fullbokat!

Det har varit högt tryck på vår sommarskola och nu är alla platsder uppbokade.

 

För att ställa er i kö, maila till admin@uppsalajudo.se med barnets namn, födelseår och vilken vecka ni önskar så återkommer vi om det öppnas upp platser. 

Gratis sommarskola med Uppsala Judo
Vi är glada att även i år ha möjlighet att erbjuda våra populära gratis sommarläger för barn där vi tränar judo i kombination med andra sporter och lugnare aktiviteter.

Lägerveckor kommer i år att vara vecka 32 och 33 med lägertider 9.30-14.30 men med möjlighet att lämna/hämta mellan 9.00-15.30

Under lägret så kommer vi utöver att träna judo även få möjlighet att ta del av andra idrotter så som gymnastik, bowling och lekar och sporter i närliggande parker. Vi kommer även ha lugnare aktiviteter mitt på dagen så som pyssel, spel och film för att varva ner mellan idrotterna. 

Mat: Alla deltagare får kostnadsfritt lunch på restaurang samt mellanmål varje dag.
Kostnad: Lägret är helt kostnadsfritt
För vem: Barn födda 2017-2012.
Det är inga krav på förkunskap i judo utan vi delar in deltagarna i grupper under judopassen.

Lägerveckor:
Vecka 32 - (födda 2015-2012) Denna vecka rekommenderar vi för alla som har mer judovana och vill ha lite mer utmanande judoträning.
Vecka 33 - (födda 2017-2012) Något mer lekfull inriktning men självklart  judo här med!

Obs! Vi har begränsat till 30 platser per vecka och stänger anmälan när platserna är bokade.
Först till kvarn!

Frågor: tranare@uppsalajudo.se
 
 
 
Våra samarbetspartners