Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Uppsala Judoklubb
Välkommen till Uppsala Judoklubb!

UJK grundades 1958 och bedriver idag verksamhet för alla olika åldrar och nivåer. Klubben har idag ca 300 medlemmar med ett tjugotal tränare. De yngsta barnen som kämpar i vår träningslokal på Fyrishov i Uppsala är 4 år gamla, de äldsta motionärerna över 60 år. Vi erbjuder allt ifrån motions- och teknikjudo till mer tävlingsinriktad judo. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Nyhetsbrev #4 2018 - inför höstterminen
2018-08-08 15:13

Läs det senaste nyhetsbrevet här.

Terminsstart för judon blir den 20 augusti - se nya schemat!

Höstterminens schema klart
2018-08-08 14:57
Schema för höstterminen 2018

Frågor och svar om schemat:


1. Jag tror att mitt barn finns med på mer än 1 pass/vecka?
Absolut så kan det vara, i de fall vi erbjuder mer än 1 pass/vecka så har ni valmöjligheten att välja en av dagarna, variera dagar och pass eller träna på alla passen. Helt upp till barnen och er föräldrar!

2. Nya tiden/tiderna passar inte oss, hur ska vi göra?
Som ni säkert förstår så blir det omöjligt för oss att anpassa schemat efter alla individer i klubben. Schemat är något som kommer att ändras, ibland varje termin, ibland varje år. Men vi vill ju såklart att ni som tidigare tränat och fortfarande vill träna nästa termin ska få chansen till detta! I de fall de nya tiderna absolut inte passar så hittar vi såklart en liknande grupp för barnen & ungdomarna.

3. Jag tror att mitt barn får en helt ny grupp?
Ja så kan det absolut vara. En del grupper har blivit uppdelade och ihop slagna, andra ihop slagna som dom varit tidigare osv. I några enstaka fall så har framförallt de äldre som är högre graderade "gått vidare" till en ny grupp.


Har ni fler frågor kring schemat så nås Iteb via mail.

Lyckad pokaljakt
2018-05-01 11:21
Årets andra pokaljakt testades denna gång att köras på en söndag eftermiddag med gott resultat. Totalt deltog omkring 50 stycken barn som kämpade för sina poäng och en hel del pokaler delades ut. Stort grattis till alla barnen!
Prenumerera på uppdateringar!
Om du vill prenumerera på uppdateringar från UJK, gå in på Nyhetssidan, klicka på RSS-symbolen och välj att prenumerera på nyhetsflödet. Om du vill prenumerera på flödet genom e-postprogrammet kan du använda denna direktlänk: http://uppsalajk.sportadmin.se/rss/?SID=21937.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer