SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala Judoklubb
Välkommen till Uppsala Judoklubb!

UJK grundades 1958 och bedriver idag verksamhet för alla olika åldrar och nivåer. Klubben har idag ca 300 medlemmar med ett tjugotal tränare. De yngsta barnen som kämpar i vår träningslokal på Fyrishov i Uppsala är 4 år gamla, de äldsta motionärerna över 60 år. Vi erbjuder allt ifrån motions- och teknikjudo till mer tävlingsinriktad judo. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Klubbtävling 2 oktober
2021-09-23 11:33

Efter ett långt uppehåll från klubbtävlingar så kommer vi den 2 oktober äntligen arrangera en tävling för våra barn igen!

Vi kommer att arrangera klubbtävlingen Uppsala Grand Prix som är en nybörjartävling där barnen lär sig tävla och för de som har tävlat lite för att komma igång igen efter uppehållet som varit.

Tränarna delar in barnen i grupper om fyra utifrån bl.a. vikt, ålder, bälte så att alla får tre matcher. För att inte ha för många i lokalen samtidigt så kommer vi dela upp dagen i olika block där det första blocket startar kl 9 på morgonen. 

Inbjudan och anmälningslapp finns i dojon, prata med er tränare för mer info. 


Lämna ifylld lapp till er tränare som även kan hjälpa till att väga barnen på vår våg.

Nybörjarintag hösten
2021-08-26 16:24

Intresset för judo är stort och vi har för närvarande fullt i grupperna för åldrarna 2015-2012 och för barn födda tidigare än 2015 har vi just nu ingen träning för. Det går dock bra att göra en intresseanmälan för att hamna i vårt kösystem. 

 

För barn födda 2011-2007 har vi platser kvar, de tränar på tisdagar kl 17 och kan även träna på fredagar kl 17.30 då fokus är på sittande kamp och avslutande fysträning. 

 

För de från 15 år och upp till senior har vi löpande intag och träning är tisdagar kl 19.30-21 samt  fredagar kl 17.30 då fokus är på sittande kamp och avslutande fysträning. 

 

Vill ni börja så anmäler ni er på nedan länk så kommer vi kontakta er inom kort. 

 

Uppsala Judoklubb

Träningstider höstterminen 2021
2021-08-13 06:52

Här kommer höstens schema, träningen startar den 23 augusti! 

Prenumerera på uppdateringar!
Om du vill prenumerera på uppdateringar från UJK, gå in på Nyhetssidan, klicka på RSS-symbolen och välj att prenumerera på nyhetsflödet. Om du vill prenumerera på flödet genom e-postprogrammet kan du använda denna direktlänk: http://uppsalajk.sportadmin.se/rss/?SID=21937.
 
Våra samarbetspartners