SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala Judoklubb
Välkommen till Uppsala Judoklubb!

UJK grundades 1958 och bedriver idag verksamhet för alla olika åldrar och nivåer. Klubben har idag ca 300 medlemmar med ett tjugotal tränare. De yngsta barnen som kämpar i vår träningslokal på Fyrishov i Uppsala är 4 år gamla, de äldsta motionärerna över 60 år. Vi erbjuder allt ifrån motions- och teknikjudo till mer tävlingsinriktad judo. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Nybörjarintag vårterminen 2022
2021-11-27 09:37

Intresset för judo är stort och vi kommer i höst ha ett nytt intag av nybörjare i alla åldrar. 

Vill du börja så anmäler du dig på nedan länk för att ställa dig i kö. Så fort schemat för våren är fastställt kommer vi börja fylla nybörjargrupperna utifrån kölistan. 

 

Bli medlem

Terminsslut och terminsstart
2021-11-27 09:35

Hölstterminen slutar den 17 december och vi övergår då till jullovstränign. Tider kommer inom kort. 

 

Vårterminen börjar igen vecksa 3 2022. 

Städdag
2021-11-27 09:34

Den 18 december ska vi städa vår dojo. Vi arbetar i föreningen ideellt och behöver hjälpas åt för att hålla snyggt, vill du vara med och bidra så kan du maila vår ordförande Fredrik på ordforande@uppsalajudo.se och anmäla dig. Vi börjar kl 9 på morgonen och man väljer fritt hur länge man vill hjälpa till.


Klubben bjuder på en härlig pizzalunch i dojon till alla som hjälper till.  

Prenumerera på uppdateringar!
Om du vill prenumerera på uppdateringar från UJK, gå in på Nyhetssidan, klicka på RSS-symbolen och välj att prenumerera på nyhetsflödet. Om du vill prenumerera på flödet genom e-postprogrammet kan du använda denna direktlänk: http://uppsalajk.sportadmin.se/rss/?SID=21937.
 
Våra samarbetspartners