SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala Judoklubb
Välkommen till Uppsala Judoklubb!

UJK grundades 1958 och bedriver idag verksamhet för alla olika åldrar och nivåer. Klubben har idag ca 300 medlemmar med ett tjugotal tränare. De yngsta barnen som kämpar i vår träningslokal på Fyrishov i Uppsala är 4 år gamla, de äldsta motionärerna över 60 år. Vi erbjuder allt ifrån motions- och teknikjudo till mer tävlingsinriktad judo. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Träning vecka 47
2020-11-15 19:05
Som ni säkert alla har sett/hört idag har regeringen och folkhälsomyndigheterna kommit ut med, att vi från och med den 24 november kommer få väldigt hårda restriktioner. Idag vet vi inte riktigt vad de innebär för oss men så fort vi får information senare i veckan återkommer vi med vad som gäller efter den 24 november.
Träning för utövare födda 2005 och senare.
2020-11-04 21:50
Med start söndag den 8 november, tar vi upp judoträningen igen för barn födda 2005 och senare.
Onsadagens träning kommer ske utomhus, tag med kläder efter väder och lämpliga löparskor.

Stor&liten ligger fortsatt nere.
All träning för vuxna ligger fortsatt nere.

Har ni frågor och funderingar, skicka ett mejl till:
admin@uppsalajudo.se
Uppdatering p.g.a. nya restriktioner för region Uppland
2020-10-20 20:57
Uppsala Judo ställer omedelbart in samtliga träningar. Detta med anledning av att Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkaren i Region Uppsala beslutat att utfärda skärpta råd för Uppsala län i syfte att minska spridningen av Covid-19.
Vi kommer senare i veckan att få mer information från Svenska Judoförbundet och Region Uppsala hur råden ska tolkas. Så snart som vi vet mer uppdaterar vi vår hemsida och på Facebook. Men just nu pekar det mesta på att vi använder kommande höstlov att hjälpa till med att få ned smittspridningen. Passa på att njuta av höstlovet!
 
Prenumerera på uppdateringar!
Om du vill prenumerera på uppdateringar från UJK, gå in på Nyhetssidan, klicka på RSS-symbolen och välj att prenumerera på nyhetsflödet. Om du vill prenumerera på flödet genom e-postprogrammet kan du använda denna direktlänk: http://uppsalajk.sportadmin.se/rss/?SID=21937.
 
Våra samarbetspartners