Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Uppsala Judoklubb
Välkommen till Uppsala Judoklubb!

UJK grundades 1958 och bedriver idag verksamhet för alla olika åldrar och nivåer. Klubben har idag ca 300 medlemmar med ett tjugotal tränare. De yngsta barnen som kämpar i vår träningslokal på Fyrishov i Uppsala är 4 år gamla, de äldsta motionärerna över 60 år. Vi erbjuder allt ifrån motions- och teknikjudo till mer tävlingsinriktad judo. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Sommarträning på UJK!
2019-06-16 14:59


Full fart redan från starten av vårterminen!
2019-01-08 12:53
Terminen kickstartar med olika aktiviteter för olika åldrar redan i januari. Bl.a. körs årets första pokaljakten (klubbtävling för barn) redan 19 januari, disco 24 februari och massor av andra aktiviteter under våren. Håll utkik på anslagstavlan och mailen efter diverse aktiviteter som finns. Använd kalendariet som utgångspunkt och boka redan i förväg in de aktiviteter ni är intresserade av. Passa på att delta på de aktiviteter som klubben och andra klubbar erbjuder nationellt och internationellt utöver de ordinarie träningarna.

Uppsala Judo fyller 60 år!
2018-10-20 16:41

Uppsala Judoklubb fyller 60 år i år och det ska vi fira stort! Alla nya och gamla medlemmar är hjärtligt välkomna att fira klubbens födelsedag. Vi har för ändamålet hyrt Cousteau Bistro och Bar (gamla Fredmans). Kvällen börjar med fördrink därefter blir det buffé, efterrätt och fest. Du får gärna ta med respektive, priset det samma (300 kr) för alla nya som gamla medlemmar samt respektive.


När: 30 November kl. 18:30

Var: Cousteau Bistro & Bar, Drottninggatan 12

Hur: Anmäl via Google form

Kostnad: 300 kr

Åldersgräns: 18 år


Frågor? Maila till admin@uppsalajudo.se

Prenumerera på uppdateringar!
Om du vill prenumerera på uppdateringar från UJK, gå in på Nyhetssidan, klicka på RSS-symbolen och välj att prenumerera på nyhetsflödet. Om du vill prenumerera på flödet genom e-postprogrammet kan du använda denna direktlänk: http://uppsalajk.sportadmin.se/rss/?SID=21937.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer