Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Uppsala Judoklubb
Välkommen till Uppsala Judoklubb!

UJK grundades 1958 och bedriver idag verksamhet för alla olika åldrar och nivåer. Klubben har idag ca 300 medlemmar med ett tjugotal tränare. De yngsta barnen som kämpar i vår träningslokal på Fyrishov i Uppsala är 4 år gamla, de äldsta motionärerna över 60 år. Vi erbjuder allt ifrån motions- och teknikjudo till mer tävlingsinriktad judo. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Utomhusträning under judouppehållet
2020-03-28 19:11
Tills vidare har klubben beslutat att fortsatt hålla stängt för judo men att börja med uteträning utan fysisk kontakt för att fortsatt kunna erbjuda fysisk aktivitet som vi tror är viktigt i dessa tider. 

Vi kommer ha flera tränare på plats och mer lekfull träning för de yngre och lite hårdare fys för de äldre. På alla passen så är även föräldrar till klubbmedlemmar välkomna att delta! 

Måndagar 18.00-19.00: Alla medlemmar + föräldrar
Start på parkeringen utanför dojon

Onsdagar 18.00-19.00 Alla medlemmar + föräldrar
Start på parkeringen utanför dojon

Söndagar 11.00-12.00 
Ålder från 2006-senior
I Sunnerstagropen
Inställd verksamhet
2020-03-11 17:55

På grund av risk för spridning av smitta ställer vi in all vår verksamhet för tillfället. Eftersom vi är så nära varandra under träning så bedömer vi att risken för att föra smittor vidare är hög. För att inte bidra till spridningen av coronaviruset vill vi därför pausa alla sammankomster tillfälligt. 

Vi kommer att meddela när vi öppnar klubben igen. 

Vi kommer att informera om våra övriga verksamheter som läger och tävlingar.

In English:

All our activities are temporarily paused due to the high risks of spreading contagious diseases such as covid -19. This because we are so close physically during practice.

We will inform about any changes regarding  our classes, camps and competitions.
Pokaljakten och barnläger
2020-03-09 10:23
*** INSTÄLLD ***

På grund av rådande situation med smittorisk har vi beslutat att ställa in årets första pokaljakt 28 mars samt lägret som var planerat till den 21 mars
Prenumerera på uppdateringar!
Om du vill prenumerera på uppdateringar från UJK, gå in på Nyhetssidan, klicka på RSS-symbolen och välj att prenumerera på nyhetsflödet. Om du vill prenumerera på flödet genom e-postprogrammet kan du använda denna direktlänk: http://uppsalajk.sportadmin.se/rss/?SID=21937.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra samarbetspartners