Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Uppsala Judoklubb
Välkommen till Uppsala Judoklubb!

UJK grundades 1958 och bedriver idag verksamhet för alla olika åldrar och nivåer. Klubben har idag ca 300 medlemmar med ett tjugotal tränare. De yngsta barnen som kämpar i vår träningslokal på Fyrishov i Uppsala är 4 år gamla, de äldsta motionärerna över 60 år. Vi erbjuder allt ifrån motions- och teknikjudo till mer tävlingsinriktad judo. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Uppdatering p.g.a. nya restriktioner för region Uppland
2020-10-20 20:57
Uppsala Judo ställer omedelbart in samtliga träningar. Detta med anledning av att Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkaren i Region Uppsala beslutat att utfärda skärpta råd för Uppsala län i syfte att minska spridningen av Covid-19.
Vi kommer senare i veckan att få mer information från Svenska Judoförbundet och Region Uppsala hur råden ska tolkas. Så snart som vi vet mer uppdaterar vi vår hemsida och på Facebook. Men just nu pekar det mesta på att vi använder kommande höstlov att hjälpa till med att få ned smittspridningen. Passa på att njuta av höstlovet!
 
Börja med Judo!
2020-07-22 20:02
Höstterminen börjar 31 augusti och vi kommer ha flera nybörjargrupper. 

Vi har kösystem och platsre ges i mån av plats men vi kommer sträva efter att alla som vill börja i höst ska få plats. 

Gör intresseanmälan på nedan länk så kommer vi kontakta dig
Terminsstart på Uppsala Judoklubb
2020-07-22 10:54
Sedan 14 juni har Folkhälsomyndighetens lättat på sina rekommendationer gällande idrott med närkontakt och efter det har Svenska Judoförbundet i samråd med Riksidrottsförbundet satt nya direktiv för att åter kunna starta upp med träning. 

Terminsstart: Vi planerar nu att utifrån de nya direktiven starta upp höstterminen med ordinarie träning på nytt från och med 31 augusti (vecka 36).

Återanmälan: För att kunna planera grupperna efter ett längre uppehåll så bra som möjligt och för att säkerställa att vi inte har för många barn per grupp så kommer alla medlemmar att få ett mail med återanmälan inför höstens träning. 

De nya direktiven från SJF är i korthet enligt nedan:

– Barn och ungdomar kan under rådande rekommendationer träna judo som vanligt, förutsatt att de inte har några symptom förstås.

– Äldre ungdomar och vuxna bör träna med så få partners som möjligt. Skaffa en liten “judofamilj” och håll dig till ett par träningspartners! Träna gärna mer stående än ne-waza (sittande)! Träna inte om ni själva eller någon i er omedelbara närhet har symptom eller tillhör riskgrupp. 

Hänt under sommaren:
Vi har sedan de nya riktlinjerna kommit hållit två dagläger utan ren judo för barn och har just nu under v 30 och 31 två veckoläger med ca 30 barn per vecka. För tävlingsaktiva har vi startat med ett judopass i veckan men har fortsatt stor fokus på fysträningen och kommer under vecka 32 ha en veckas läger där Sveriges bästa judoka Tommy Macias som egentligen skulle tävlat på OS just nu kommer till oss!

För eventuella frågor och funderingar så kan ni maila till admin@uppsalajudo.se
Prenumerera på uppdateringar!
Om du vill prenumerera på uppdateringar från UJK, gå in på Nyhetssidan, klicka på RSS-symbolen och välj att prenumerera på nyhetsflödet. Om du vill prenumerera på flödet genom e-postprogrammet kan du använda denna direktlänk: http://uppsalajk.sportadmin.se/rss/?SID=21937.
 
Våra samarbetspartners