Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Uppsala Judoklubb
Välkommen till Uppsala Judoklubb!

UJK grundades 1958 och bedriver idag verksamhet för alla olika åldrar och nivåer. Klubben har idag ca 300 medlemmar med ett tjugotal tränare. De yngsta barnen som kämpar i vår träningslokal på Fyrishov i Uppsala är 4 år gamla, de äldsta motionärerna över 60 år. Vi erbjuder allt ifrån motions- och teknikjudo till mer tävlingsinriktad judo. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Full fart redan från starten av vårterminen!
2019-01-08 12:53
Terminen kickstartar med olika aktiviteter för olika åldrar redan i januari. Bl.a. körs årets första pokaljakten (klubbtävling för barn) redan 19 januari, disco 24 februari och massor av andra aktiviteter under våren. Håll utkik på anslagstavlan och mailen efter diverse aktiviteter som finns. Använd kalendariet som utgångspunkt och boka redan i förväg in de aktiviteter ni är intresserade av. Passa på att delta på de aktiviteter som klubben och andra klubbar erbjuder nationellt och internationellt utöver de ordinarie träningarna.

Uppsala Judo fyller 60 år!
2018-10-20 16:41

Uppsala Judoklubb fyller 60 år i år och det ska vi fira stort! Alla nya och gamla medlemmar är hjärtligt välkomna att fira klubbens födelsedag. Vi har för ändamålet hyrt Cousteau Bistro och Bar (gamla Fredmans). Kvällen börjar med fördrink därefter blir det buffé, efterrätt och fest. Du får gärna ta med respektive, priset det samma (300 kr) för alla nya som gamla medlemmar samt respektive.


När: 30 November kl. 18:30

Var: Cousteau Bistro & Bar, Drottninggatan 12

Hur: Anmäl via Google form

Kostnad: 300 kr

Åldersgräns: 18 år


Frågor? Maila till admin@uppsalajudo.se

Tävlingssäsongen är i full gång!
2018-10-15 21:40

Denna termin är fullspäckad med tävlingar för alla olika åldrar. Klubbens ungdomar har redan hunnit med flertalet nationella och internationella tävlingar och läger. Under helgens tävling i Haninge (Södra Judo Open) så lyckades nästan alla deltagare ta medalj. Totalt tog klubben hem 3 guld, 3 silver och 3 brons. Under årets Swedish Open för kadetter och juniorer så tog klubben hem ett silver då Emelie Tedeholm lyckades knipa åt sig silvermedaljen. Grattis!

Barnen har hunnit med klubbtävlingen pokaljakten som var terminens första och även upplandsserien som senast kördes i Knivsta. Missade man senaste tillfällena att tävla så kommer det nya chanser. Redan nu på lördag 20 oktober så går upplandsserien i Bålsta och nästa pokaljakten är 17 november.

För ungdomarna och några av klubbens seniorer så blir nästa stora tävling Finnish Open som går första helgen i november. Innan dess kommer några att representera Upplandslaget som tävlar på Riksmästerskapen för ungdomar under 18 år, en lagtävling där landets bästa judodistrikt koras. Vi hoppas på en givande och framgångsrik säsong för klubben!

/Iteb

Prenumerera på uppdateringar!
Om du vill prenumerera på uppdateringar från UJK, gå in på Nyhetssidan, klicka på RSS-symbolen och välj att prenumerera på nyhetsflödet. Om du vill prenumerera på flödet genom e-postprogrammet kan du använda denna direktlänk: http://uppsalajk.sportadmin.se/rss/?SID=21937.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer