Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Uppsala Judoklubb
Välkommen till Uppsala Judoklubb!

UJK grundades 1958 och bedriver idag verksamhet för alla olika åldrar och nivåer. Klubben har idag ca 300 medlemmar med ett tjugotal tränare. De yngsta barnen som kämpar i vår träningslokal på Fyrishov i Uppsala är 4 år gamla, de äldsta motionärerna över 60 år. Vi erbjuder allt ifrån motions- och teknikjudo till mer tävlingsinriktad judo. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Många i kö
2020-01-22 20:18
Intresset för judo växer, till vår stora glädje! Vi har en lång kö till Stor och liten och nybörjare i skolåldern. Lite kortare kö för vuxna nybörjare. Just nu är alla dessa grupper fulla. 

Det går bra att fylla i formuläret under fliken Medlemsinfo så ställer ni er i kö och får mejl av oss när vi kan erbjuda er plats.

Kommer man från en annan klubb och har tränat ett tag så går det bra att mejla till ordforande@uppsalajudo.se eller admin@uppsalajudo.se med en förfrågan om plats. 
Uppsala Judoklubb samarbetar med Gropen Extreme!
2020-01-16 19:26

Hjälp våra ungdomar med deras höstlovs satsning!
Ungdomarna är idag tränare och även framtidens huvudtränare. Genom att utvecklas nu kommer ungdomarna utveckla sitt tränarskap för alla våra barn. De har under sommar och höst fått chansen att satsa på sm 2020 som går av stapeln i Malmö den 1 februari. Som en del i ungdomarnas satsning , samlar de pengar till en tävling / tränings resa till Madrid i höst. Uppsala judo har blivit erbjudna att jobba med Gropen Extrem 15-17 maj.
Genom att bidra till insamlingen gynnar du hela klubbens verksamhet med bättre utbildade tränare, att vi kan hålla låga träningsavgifter och minimerar försäljning av lotter mm för alla klubbens medlemmar. Pengarna går till ungdomarnas resa.
De som bokar sig för fler än 2 pass (6 timmar) får även springa gropen om de så önskar.
Följ länken nedan och fyll i formuläret så kan vi tillsammans hjälpa våra ungdomar satsa på sin  judo!Terminsstart!
2020-01-12 20:16
På måndag 13 januari startar all ordinarie träning igen efter juluppehållet! 

Se träningsschema på nedan länk: 
Prenumerera på uppdateringar!
Om du vill prenumerera på uppdateringar från UJK, gå in på Nyhetssidan, klicka på RSS-symbolen och välj att prenumerera på nyhetsflödet. Om du vill prenumerera på flödet genom e-postprogrammet kan du använda denna direktlänk: http://uppsalajk.sportadmin.se/rss/?SID=21937.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra samarbetspartners