Uppsala Judoklubb
Välkommen till Uppsala Judoklubb!

UJK grundades 1958 och bedriver idag verksamhet för alla olika åldrar och nivåer. Klubben har idag ca 300 medlemmar med ett tjugotal tränare. De yngsta barnen som kämpar i vår träningslokal på Fyrishov i Uppsala är 4 år gamla, de äldsta motionärerna över 60 år. Vi erbjuder allt ifrån motions- och teknikjudo till mer tävlingsinriktad judo. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Årsstämman uppskjuten!
2018-05-02 12:00

Då alla förberedelser inte är riktigt klara, skjuts årsmötet upp. Mer information kommer när nytt datum bestämts!

Lyckad pokaljakt
2018-05-01 11:21
Årets andra pokaljakt testades denna gång att köras på en söndag eftermiddag med gott resultat. Totalt deltog omkring 50 stycken barn som kämpade för sina poäng och en hel del pokaler delades ut. Stort grattis till alla barnen!
3 Guld och 1 Brons på Södra
2018-04-26 08:25
Med en del bortfall på grund av skador och sjukdom så ställde klubben till slut upp med sju aktiva på helgens Södra Judo Open 2 i Haninge. Två av dessa dubblade och tävlade i två olika klasser. Efter en lång dag med både förluster och matchvinster så plockade klubben hem 3 guld och 1 brons. Stort grattis!
Prenumerera på uppdateringar!
Om du vill prenumerera på uppdateringar från UJK, gå in på Nyhetssidan, klicka på RSS-symbolen och välj att prenumerera på nyhetsflödet. Om du vill prenumerera på flödet genom e-postprogrammet kan du använda denna direktlänk: http://uppsalajk.sportadmin.se/rss/?SID=21937.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer