Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Uppsala Judoklubb
Välkommen till Uppsala Judoklubb!

UJK grundades 1958 och bedriver idag verksamhet för alla olika åldrar och nivåer. Klubben har idag ca 300 medlemmar med ett tjugotal tränare. De yngsta barnen som kämpar i vår träningslokal på Fyrishov i Uppsala är 4 år gamla, de äldsta motionärerna över 60 år. Vi erbjuder allt ifrån motions- och teknikjudo till mer tävlingsinriktad judo. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Framgångar i Staffanstorp!
2019-11-11 10:47
Fina resultat till UJK efter en hård helg på Internationella tävlingen Staffanstorp Judo Games som hade lockat 9 nationer.  

Guld 
Emelie
Silver 
Albin och Elin
Brons
Emelie och Liam

Bra kämpat hela laget! 
Medaljregn på Södra open!
2019-10-22 14:09
Uppsala deltog med stor trupp på Södra Judo Open i Haninge och kom hem med hela 9 medaljer
2 Guld
Albin och Rasmus
1 Silver 
Liam
6 Brons
Kevin, Matti, Olle, Malte, Vide och William

Fullständiga resultatlistor hittar ni här: 

Stort grattis och bra kämpat alla! 
Tävling för barn mellan 8 och 12 år Sista anmälningsdag!
2019-09-05 20:09
Följ med till Järlåsa på lördag! Sista anmälningsdag tisdag 10/9 21:00

Den 14:e september är det dags för höstens första Upplandsseriedeltävling i Järlåsa. VI hoppas många från UJK vill delta. Tävlingen är bra för den som står på tävlingsmattan för första gången och för den som vill fortsätta att utvecklas inom tävling.

Det är ett trevligt arrangemang som utbildar alla deltagare i vad det innebär att tävla i judo. Judons värdgrund är i fokus med ord såsom Mod, Ärlighet, Respekt, Självkontroll, Vänskap, Ödmjukhet.

Mer information finns under fliken Tävling- Kalendarie för barn och anmälan finns under fliken tävlingsanmälan. Se efter att ni anmäler till rätt tävling.
Prenumerera på uppdateringar!
Om du vill prenumerera på uppdateringar från UJK, gå in på Nyhetssidan, klicka på RSS-symbolen och välj att prenumerera på nyhetsflödet. Om du vill prenumerera på flödet genom e-postprogrammet kan du använda denna direktlänk: http://uppsalajk.sportadmin.se/rss/?SID=21937.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra samarbetspartners