SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala Judoklubb

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBS! Båda lägerveckorna är nu follbokade! 

 

För frågor kontakta tranare@uppsalajudo.se 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Välkommen på sommarskola i form av dagsläger som genomförs under v30 och 31. Lägret är ett samarbete mellan Uppsala kommun och Uppsala Judoklubb

 

Beroende på anmälningsantalet kommer vi under själva lägret eventuellt dela in deltagarna i olika träningsgrupper som kan baseras på olika åldrar, storlekar och eventuella förkunskaper inom judo.

 

Lägret kommer att genomföras måndag - fredag, där vi samlas mellan kl.08.30 – 09.00 i Uppsala judoklubbs Dojo lokaliserad i Fyrishovs lokaler. Därefter kommer barnen få testa på judo varvat med både inomhus och utomhus aktiviteter med huvudfokusen att stärka balans, koordination och kroppkontrol samtidigt som vi jobbar med team-building och genmenskapsmål. Dagen avslutas 14.00 varpå ledare kommer stanna kvar till 15.00 ifall barnen behöver vänta på en vårdnadshavare som hämtar dem. Under dagen kommer vi även bjuda på förmiddags fika och lunch.

 

 

Plats: Uppsala Judoklubbs Dojo i Fyrishov

Pris: Kostnadsfritt (alla deltagare får gratis förmiddagsfika och lunch)

Antalet platser: Max 40 personer per vecka (först till kvarn principen gäller)

Ålder: 7 – 12 år

Dagar: måndag – fredag under v30 - 31 (du uppger i anmälningsformuläret vilken vecka ditt barn önskar delta)

Tider: 09.00 – 14.00 (hämtnings- och lämningsfönster 8.30-15.00)

Egen utrustning: Lämpliga träningskläder för inomhusaktiviteter i Uppsala Judoklubbs lokaler, Lämpliga träningskläder för utomhus aktiviteter i närheten av Fyrishov och Judodräkt om barnet har tillgång till detta (annars duger vanliga träningskläder för inomhus aktiviteter).

OBS! Inga inneskor behövs då inomhus aktiviteterna kommer göras på Judoklubbens matta!

 

Anmälan är nu stängd då lägrena är fullbokade 

 

Vid eventuella frågor kring lägret skickas dessa via mail till: tranare@uppsalajudo.se

 

Covid-19 Med tanke på rådande pandemi kommer vi självklart att anpassa verksamheten utifrån de restriktioner och rekommendationer som våra myndigheter och Svenska Judoförbundet beslutat.

Vid eventuella förbud mot sammankomster av detta slag förbehåller vi oss rätten att ställa in lägret. 

 
Våra samarbetspartners